Hoe werkt het?


Stap 1. Start

Zet je Nespresso apparaat aan en zorg dat deze klaar is voor gebruik. Zorg dat er voldoende water in je koffiezetapparaat zit en plaats uw gewenste kopje onder je koffiezetapparaat.

Stap 2. Bereid je cup vulling

Zet de juiste vulling voor je herbruikbare cup klaar. Je kunt verschillende vullingen gebruiken voor je cup zoals: Thee, Chocomelk en natuurlijk koffie. Mix verschillende ingrediënten en wees creatief om zo je eigen creatie te maken.

Stap 3. Vul je cup

Vul nu jouw groene koffie cup met uw vulling. Voor thee kan je één theelepel gebruiken. Voor koffie en chocolademelk kan er circa twee theelepels gebruikt worden. Varieer dit naar uw eigen smaak en gewenste sterkte. Stamp de vulling licht aan en zorg dat er geen vulling op de rand ligt.

Stap 4. Sluiten en plaatsen

Sluit voorzichtig de hersluitbare deksel van de koffie cup. Zorg dat deze stevig vast zit en plaats de gehele cup nu in het vakje van de koffiemachine. Let goed op waar de gaatjes in de cup zitten zorg dat deze goed zitten zodat de pinnen van het apparaat hier in passen. Doe je koffiezetapparaat voorzichtig dicht en je bent klaar om koffie te zetten.

Stap 5: Zetten

Kies de gewenste hoeveelheid koffie en start je koffiezet apparaat. LET OP! Het kan voorkomen dat nadat het apparaat gestopt is , de inhoud nog even doorstroomt. Wacht tot het apparaat volledig is uitgelekt om vuil te voorkomen.

Stap 6: Geniet

Geniet van jouw eigen creatie die niet alleen lekker en goedkoop is maar ook nog eens heel duurzaam. Bedankt voor je bijdrage aan een duurzamere samenleving en geniet van alle creaties die nog gaan komen in de toekomst.